Sneltoetsen

Ondersteuning en informatiebronnen voor de SNAP Pro-analysator

Behoefte aan minder stress?

De SNAP Pro-analysator met ProRead-software activeert en timet uw SNAP-testen, en presenteert u de geïnterpreteerde uitslagen. Zo kunt u zich op uw patiënten concentreren.

Voeg een bladwijzer toe aan deze pagina voor upgrade-instructies, handleidingen, instructievideo's en meer, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw SNAP Pro-analysator.

Upgrade uw analysator

Via IDEXX SmartService-oplossingen

Bekijk de volledige upgrade-instructies

Handleidingen en informatiebronnen

Bedieningshandleiding

Quick Start Guide

De Analyzer reinigen

Problemen oplossen

ProRead gebruiken

Logboek QC/Onderhoud

Instructievideo's

Productdemonstratie

Bekijk hoe u een SNAP-test uitvoert met de SNAP Pro-analysator. U kunt uw SNAP-testrun opstarten vanaf de SNAP Pro-analysator, de Cornerstone-software of het IDEXX VetLab-station.

Opzetten en installeren

Bekijk hoe u de SNAP Pro-analysator in uw praktijk installeert.

De router vervangen

Bekijk hoe u een bestaande bekabelde router van het IDEXX VetLab-station vervangt door een draadloze router.

De analysator reinigen

Bekijk de juiste technieken voor reiniging van de buitenkant van de SNAP Pro-analysator en ook de binnenkant van de bodem en de reflectoren in het instrument.