Sneltoetsen


Met MyIDEXX kunt u meer doen

Eenvoudig toegang tot uw IDEXX online diensten voor uw praktijk

 

Nu aanmelden

MyIDEXX geeft u eenvoudig toegang tot belangrijke informatie voor uw praktijk

 • Meld u aan om producten en verbruiksartikelen te bestellen, IDEXX-cursussen te volgen en informatie over onze producten en uw bedrijf te krijgen.
 • Bekijk de status van uw IDEXX 360 programma.
 • Zorg ervoor dat uw medewerkers veilig bij belangrijke praktijkinformatie kunnen.
 • Bekijk de prijsupdates van jaar tot jaar voor een naadloze controle van uw kosten.
 • Download de prijslijst PDF of het CSV-bestand om tijd te besparen bij jaarlijkse prijsupdates (komt in november 2023).
   

Nu aanmelden

MYIDEXX administrator dashboard for customers shown on a monitor
MYIDEXX administrator dashboard showing the Manage Users page for customers

Wijs een bedrijfsbeheerder aan voor gemakkelijkere en snellere toegang.

 • Beheer gebruikers: beheer eenvoudig wie toegang heeft tot uw IDEXX online diensten.
 • Beheer bedrijf: toegang tot uw IDEXX 360 dashboard.
 • E-mailmeldingen: Ontvang e-mailmeldingen als de toegang van medewerkers tot uw IDEXX online services verandert.
 • IDEXX prijzen: Krijg de IDEXX prijslijst voor volgend jaar automatisch op 1 december.
 • Eenvoudige PIMS-updates: Download de pdf of het CSV-bestand volgend jaar om gemakkelijk de PIMS-prijslijst van je kliniek bij te werken (beschikbaar in november 2023).

Veelgestelde vragen

MyIDEXX is uw IDEXX online account. U hoeft slechts één keer in te loggen om toegang te krijgen tot onze online-diensten, waaronder IDEXX Online Orders, het IDEXX Learning Center en sinds kort ook IDEXX Prijzen en andere programma's. MyIDEXX is een handige en veilige manier om producten te bestellen, uw trainingshistorie bij te houden en uw IDEXX 360 voortgang en SediVue gebruik te volgen. Al uw informatie op één plek voor gemakkelijke toegang.

Nog niet. Blijf voorlopig uw huidige VetConnect PLUS inlog gegevens gebruiken. We werken eraan om deze service in de toekomst toe te voegen. We laten u weten wanneer het mogelijk is.

Door het aanstellen van een bedrijfsbeheerder kunt u uw bedrijf veiliger maken en toegang krijgen tot beveiligde bedrijfsinformatie van IDEXX. Beheerders kunnen kiezen welke medewerkers toegang hebben tot IDEXX Online Orders, IDEXX 360 en andere IDEXX diensten. Ze krijgen ook meldingen bij wijzigingen in de toegangsinstellingen van medewerkers. Zo blijft de toegang tot bestel- en programma-informatie veilig en beperkt tot wie het nodig heeft.

Als je beheerderstoegang nodig hebt voor je bedrijf, kun je jezelf beheerder maken door 'Add/Remove business' te kiezen onder 'Personal/My profile' op je MyIDEXX-dashboard. Volg de stappen en vul een van je laatste 3 betalingen aan IDEXX in ter verificatie. Je vindt je betalingen aan IDEXX op het bankafschrift van je kliniek. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met je bedrijfsadministrateur of bel ons op 070 700 7033.

Iedereen in uw praktijk heeft het druk en unieke behoeften. Persoonlijke profielen helpen uw bedrijfsadministrateur om veilig toegang te beheren tot IDEXX diensten voor alle medewerkers. Dit zorgt ervoor dat bestel- en IDEXX 360 informatie beperkt blijft tot wie het nodig heeft. Het helpt ons ook om u beter van dienst te zijn met producten en informatie die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Je kunt je rekeningnummer vinden op elk afschrift of factuur van IDEXX. Hier is een voorbeeld van waar het rekeningnummer staat. En het staat ook naast de naam van je dierenartsenpraktijk/bedrijf op het MyIDEXX-dashboard.

Find your IDEXX account number

Uw zakelijke relatie helpt ons om u veilige toegang te geven tot belangrijke diensten van IDEXX, inclusief programma's waar uw account aan deelneemt.

Het gebruik van je e-mailadres is een veilige manier om je aanmeldingsgegevens te beheren. Alleen jij hebt toegang tot je e-mailaccount en je voorkeuren. Als je ooit je aanmeldingsgegevens vergeet, is het eenvoudig te herstellen. Klik op 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' op het aanmeldingsscherm, voer je e-mailadres in en klik op de link in je e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Afhankelijk van uw e-mailinstellingen kunt u e-mails ontvangen over uw online bestellingen bij IDEXX. Als u zich wilt aanmelden voor e-mails van IDEXX, klik dan hier​. In elke e-mail kunt u uw voorkeuren aanpassen of uzelf afmelden. Raadpleeg ons privacy beleid voor meer informatie.

Heeft u hulp nodig om beheerder te worden? We helpen u graag.
Telefoon:
NL: 070 700 7033
BE: 02 700 64 38