Sneltoetsen

Veelgestelde vragen
IDEXX online bestellingen (IOO)

• Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Blader op categorie aan de linkerkant van de pagina.
  • Klik op een categorie om de lijst met overeenkomstige producten te zien.
  • Selecteer relevante producten, voer de gewenste hoeveelheden in, voeg toe aan de bestelling en klik op de winkelwagen bovenaan de pagina om af te rekenen.
  • U kunt ook het zoekveld bovenaan de pagina gebruiken om te zoeken op artikelnummer of omschrijving.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Voeg alleen belangrijke/noodzakelijke opmerkingen toe in het opmerkingsveld, aangezien deze handmatig worden beoordeeld en kunnen leiden tot vertraging bij de verzending.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Raadpleeg voor meer informatie over uw levertijden de trackinglink in uw orderbevestigingsmail of via IOO.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Meer artikelen kunnen worden besteld via het menu Reorder Options bovenaan de pagina.
  • Je recent bestelde artikelen worden rechtsboven gerangschikt op aantal, waar je kunt filteren op datum of product.
  • De top drie van meest bestelde producten wordt weergegeven in het midden van de homepage.
  • Om een enkel artikel opnieuw te bestellen, voert u een aantal in en klikt u op de Reorder link.
  • Om meerdere artikelen opnieuw te bestellen, schakelt u hun selectievakjes in, werkt u hun aantallen bij en klikt u vervolgens op Alle geselecteerde artikelen aan bestelling toevoegen.
  • Klik op de winkelwagen bovenaan de pagina wanneer u klaar bent om af te rekenen.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Om een bestelling op te slaan om later te plaatsen, voegt u de artikelen die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen en klikt u op de knop Save for Later onderaan de pagina Bestelling maken.
  • Om de bestelling af te ronden, selecteert u Saved Orders in het menu My Orders bovenaan de pagina en plaatst u uw bestelling.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Selecteer Favorite Orders in het menu Reorder Options bovenaan de pagina.
  • Klik op de knop New Favorite Order en geef de geplande bestelling een naam. Zoek en selecteer vervolgens de producten die u wilt opnemen.
  • Voer nu hoeveelheden in of wacht tot u klaar bent om de bestelling te plaatsen.
  • Uw favorieten opnieuw bestellen: Ga naar de pagina Favorite Orders, selecteer de bestelling in de lijst met Favorite Orders en klik op de Order Now link. Voeg naar behoefte items toe, verwijder ze of werk ze bij.
  • Als u klaar bent om uit te checken, klikt u op Next.
  • Tip: je kunt op elk moment eenvoudig een nieuwe favoriete bestelling aanmaken; klik tijdens het afrekenen op Add to Favorite Orders om uw bestelling op te slaan als een nieuwe favoriete bestelling.
  • Een geplande bestelling verzendt uw producten automatisch, volgens de door u geselecteerde frequentie.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
    • Selecteer Scheduled Orders in het menu Reorder Options bovenaan de pagina.
    • Kies de bestelfrequentie en de gewenste bezorgdag en klik op New Scheduled Order.
    • Kies de datum van de eerste verzending, geef uw geplande bestelling een naam, kies de producten en hoeveelheden en klik op Volgende.
    • Controleer uw bestelgegevens en verstuur uw bestelling.
  • Om wijzigingen aan te brengen in een geplande bestelling of een individuele zending.
  • Ga naar Scheduled Orders.
  • Om de volgende zending over te slaan, zoekt u de bestelling in de lijst met geplande bestellingen en klikt u op de link Skip next shipment.
  • De optie Skip next Shipment is beschikbaar tot drie dagen voor de verzenddatum.
  • Klik op de Edit link om het verzendschema, de producten en de hoeveelheden te wijzigen of de bestelling volledig te verwijderen.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Zodra u een bestelling plaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met een samenvatting van de bestelinformatie.
  • Wanneer de zending het IDEXX-magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de zending met trackinginformatie, die kan worden gebruikt om uw zending te volgen tot aan de aflevering.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Selecteer het tabblad My Profile in de rechterbovenhoek en selecteer Manage your confirmation e-mails.
  • Hier kunt u zien welke e-mailadressen zijn ingesteld om de order- en verzendbevestigingsmails te ontvangen.
  • Vanaf hier kunt u nieuwe extra e-mailadressen toevoegen of bestaande verwijderen.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Om uw zending te volgen, navigeert u naar het tabblad Order Management bovenaan de pagina en selecteert u Track Shipments.
  • Zoek uw bestelnummer in de lijst en klik op de link View/Track, die rood is gemarkeerd.
  • Klik op de volgende pagina op het blauwe vrachtwagenpictogram onder de sectie Tracking Information. Dit zal u doorverwijzen naar de website van de vervoerder, waar u uw bestelling kunt volgen.
  • U kunt ook de e-mail met de verzendbevestiging raadplegen die u mogelijk heeft ontvangen en de verstrekte link gebruiken om uw zending te volgen.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Om uw bestelgeschiedenis te bekijken, selecteert u Order History in het menu My Orders bovenaan de pagina. U ziet een lijst met alle bestellingen die u hebt geplaatst.
  • U kunt filteren op bestelstatus of datum. Hier ziet u precies wat u besteld heeft en wanneer.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Indien u bij het aanmaken van uw account heeft gekozen voor volledige toegang, zijn deze te zien onder Order Management en vervolgens Account Statement
  • Als u uw accounttoegang moet bijwerken naar alle toegang, neem dan contact op met de klantenservice.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Om uw facturen, overzichten en creditnota's te bekijken, navigeert u naar Account en klikt u vervolgens op Account Statement Gebruik "Filter by" voor factuur, product- of bestelnummers.
  • Kies status als open, voltooid of beide om de zoekopdracht te verfijnen. Filter de periode waarin u wilt zoeken en klik op het rode icoontje rechts onder de IN kolom om de pdf-versie te bekijken.
  • Ga naar IDEXX Online Orders op https://order.idexx.nl/
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Navigeer naar IDEXX online bestellingen.
  • Indien u uw financiële documenten op een specifiek e-mailadres wenst te ontvangen, kunt u naar Order Management gaan en klikken op Account Statement. Hier kunt u het nieuwe e-mailadres invoeren en op opslaan klikken.