SNAP Giardia

Detecteer en behandel meer Giardia-infecties

Voldoe eenvoudig aan de aanbevelingen van de ESCCAP om symptomatische honden en katten te testen met een combinatie van een direct uitstrijkje, fecale flotatie met centrifugering en een gevoelige, specifieke fecale ELISA.

IDEXX SNAP-testen bieden technologie van referentielaboratorium kwaliteit voor een hogere diagnostische nauwkeurigheid bij point-of-care testen.

Activeer SNAP-testen automatisch met de SNAP Pro-analyzer om tijd te besparen en het werkproces te verbeteren 

Nu bestellen


Ziekte

Diagnosticeer Giardia-infecties bij honden en katten

Giardia

Gebruik de SNAP Giardia-test om de aanwezigheid van Giardia bij honden en katten te identificeren als aanvulling op een fecale flotatie. De SNAP Giardia-test is de eerste door de USDA goedgekeurde in-huis sneltest voor de detectie van oplosbaar Giardia-antigeen. Er is aangetoond dat hiermee tot drie keer meer Giardia-positieve dieren worden gedetecteerd dan met traditionele microscopische methoden.1

De Companion Animal Parasite Council adviseert om symptomatische honden en katten (met intermitterende of continue diarree) te testen met een combinatie van een directe uitstrijk, fecale flotatie met centrifugering en een gevoelige, specifieke fecale ELISA die voor gezelschapsdieren geoptimaliseerd is.2

Nauwkeurigheid

Hoe met één SNAP-test alles kan veranderen

Bekijk hoe met SNAP-technologie onovertroffen diagnostische nauwkeurigheid wordt bereikt – en zie wat u mogelijk op het spel zet als u een test zonder deze technologie uitvoert.


Witboeken:

The IDEXX SNAP Giardia Test provides sensitive and specific detection of Giardia antigen in dogs

 

Ondersteuning

070 700 7033

 

Testhulpmiddelen en informatiebronnen

Raadpleeg de handleidingen, instructies en posters voor het hanteren van monsters of voor meer informatie over de SNAP Giardia.

Testen en benodigdheden bestellen

Maak kennis met IDEXX Online Orders en bestel vandaag nog uw in-huis testen en verbruiksartikelen.


Referenties:

  1. Groat R, Monn M, Flynn L, Curato J. Survey of clinic practices and testing for diagnosis of Giardia infections in dogs and cats. Poster gepresenteerd op: 21st Annual ACVIM Forum, June 4–8, 2003; Charlotte, NC. (VS)
  2. Companion Animal Parasite Council. CAPC-aanbevelingen: Giardia. www.capcvet.org/recommendations/giardia.html. Geraadpleegd: 7 augustus 2014