The SNAP 4Dx Plus

SNAP 4Dx Plus-test

Er is maar één point-of-caretest met controle op een breed palet aan door vectoren overgedragen ziekten

  • Gebruik de enige test waarmee u efficiënt kunt testen op hartwormziekte en door teken overgedragen pathogenen, zoals aanbevolen door de Companion Animal Parasite Council.
  • Test jaarlijks om de verspreiding van hartwormziekte, ehrlichiose, de ziekte van Lyme en anaplasmose te helpen voorkomen en tegelijkertijd de bewustwording voor deze door vectoren overgebrachte infecties te vergroten.
  • SNAP-testen bieden technologie van referentielaboratoriumkwaliteit voor een superieure diagnostische nauwkeurigheid bij de point of care.
  • Automatisch activeren van SNAP-testen om tijd te besparen en om de werkstroom te verbeteren met de SNAP Pro-analysator.
     

Nu bestellen


Ziekten

Screen op zes door vectoren overgedragen ziekten

Hartwormen

De hartwormziekte is bij honden in alle 50 van de Verenigde Staten gevonden. Hoewel hartworm kan worden behandeld en voorkomen, is het een ernstige en dodelijke ziekte waarbij in een vroeg stadium niet altijd klinische symptomen te zien zijn. Screen jaarlijks om ook patiënten met een lage wormbelasting sneller en vaker te vinden en begin met de behandeling wanneer deze het beste resultaat geeft.

Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme nauwkeuriger vaststellen bij klinisch en subklinisch geïnfecteerde honden met de bewezen C6 ELISA-technologie. De SNAP 4Dx Plus-test identificeert antilichamen die alleen worden aangemaakt als gevolg van een Borrelia burgdorferi-infectie.

Ehrlichia

De aanwezigheid van antilichamen tegen Ehrlichia canis of Ehrlichia ewingii wijst op blootstelling aan teken en de overdracht van infectieuze agentia. Er worden bij deze patiënten aanvullende testen aanbevolen om te bepalen of er een actieve infectie is. Vroegtijdige bestrijding van de infectie is de beste manier om uw patiënten tegen chronische ziekten te beschermen.

Anaplasma

Screen honden jaarlijks om de blootstelling op Anaplasma phagocytophilum en Anaplasma platysvast te stellen. Een vroege detectie verbetert de prognose voor de patiënt en benadrukt het belang van de bestrijding van teken.

Nauwkeurigheid

Hoe met één SNAP alles kan veranderen

Bekijk hoe SNAP-technologie superieure diagnostische nauwkeurigheid levert en zie wat u zou kunnen opgeven als u een test zonder deze technologie gebruikt.


Witboeken en collegiaal getoetste literatuur:

​ Accuracy of the SNAP 4Dx Plus Test ​

Comparison of the SNAP 4Dx Plus Test and the Abaxis VetScan Canine Anaplasma Rapid test Comparison of the SNAP 4Dx Plus Test and the Abaxis VetScan Canine Anaplasma Rapid test

 

 

Gerelateerde producten

Maak optimaal gebruik van uw SNAP 4Dx Plus-test

Bekijk uw uitslagen en signaleer trends

Krijg een vollediger beeld van de gezondheidstoestand van uw patiënten met IDEXX VetConnect PLUS.

Automatiseer uw werkstroom

Beperk de kans op menselijke fouten en integreer uw SNAP-uitslagen met de SNAP Pro-analysator.

Voer nacontrole uit voor meer inzicht

Bestel een Lyme Quant C6-vervolgtest van IDEXX Laboratorium voor kwantitatieve uitslagen en begeleiding bij de behandeling van de ziekte van Lyme.


Ondersteuning

070 700 7033

Handleidingen en hulpmiddelen

Raadpleeghandleidingen, beknopte instructies, posters voor het hanteren van monsters en meer voor de SNAP 4Dx Plus.

Testen en benodigdheden bestellen

Maak kennis met IDEXX Online Orders en bestel vandaag nog uw in-huis testen en verbruiksartikelen.