IDEXX Laboratorium

Meerwaarde bij ieder resultaat

Het IDEXX Laboratorium biedt:

  • een uitgebreid diagnostisch aanbod
  • exclusieve IDEXX-testen
  • kosteloos deskundig advies van onze medische consultants, erkende specialisten en pathologen 
  • eenvoudige en flexibele ophaaldienst doormiddel van onze koerierdienst
  • samenwerking met de marktleider in diagnostische innovatie, ondersteuning en training

 

Contact

UITGELICHT


Nierziekte

Vroegtijdige diagnose voor een effectievere behandeling van nierziekte

SDMA, symmetrisch dimethylarginine, wordt in elke cel geproduceerd en afgegeven aan de lichaamscirculatie tijdens de eiwitafbraak. SDMA wordt uitgescheiden door de nieren, waardoor het een accurate biomarker is voor de beoordeling van de nierfunctie. Het vroegtijdig vaststellen van nierziekte kan u en huisdiereigenaren helpen om de nierziekte van hun dieren effectiever te behandelen.

Parasitologie

Voor preventieve screening en het vaststellen van klinische ziekte

IDEXX biedt een volledig pakket van routine- en exclusieve testen voor de controle op parasieten. Zoals de Lyme Quant C6-test voor het bepalen van een actieve Lyme-infectie, de beste testen met fecale flotatie door centrifugatie, en nieuwe baanbrekende ELISA’s voor de detectie van fecale antigenen van haakworm, spoelworm en zweepworm.

Pathologie

Uw monsters worden zo uitgebreid mogelijk beoordeeld door ons team van pathologen die altijd paraat staan voor telefonisch advies.

IDEXX RealPCR-tests

Geavanceerde moleculaire diagnostische RealPCR-tests van IDEXX

Het IDEXX Laboratorium voor moleculaire diagnostiek biedt tot meer dan 50 testprofielen met realtime polymerasekettingreactie (polymerase chain reaction – PCR) en meer dan 150 individuele realtime PCR-tests, die u binnen 1-3 werkdagen een definitieve uitslag geven.

Pancreasfunctie

Bepaal snel en vertrouwd de gezondheid van de pancreasfunctie bij honden en katten

Stel een betrouwbare diagnose met de IDEXX-exclusieve Spec cPL-test voor honden en Spec fPL-test voor katten; de enige testen die de hoeveelheid pancreasspecifieke lipase in het bloed meten.

Hartfunctie

Cardiopet proBNP-test

Met de Cardiopet proBNP-test is een simpel bloedmonster alles wat u nodig hebt voor de kwantitatieve analyse van de hartfunctie van een hond of kat.

IDEXX Hematologie


Het IDEXX Laboratorium biedt het meest uitgebreide bloedbeeld dat beschikbaar is. Reticulocyten zijn automatisch inbegrepen bij ieder compleet bloedbeeld en premium bloedbeeld. Reticulocyten hemoglobine (RETIC-HGB) wordt binnenkort toegevoegd.
Lees verder


Ondersteuning

070 700 7033
Blijf op de hoogte van al onze evenementen en meer.