IDEXX Laboratorium

Meerwaarde bij ieder resultaat
 

Uitgebreid diagnostisch aanbod, inclusief specifieke IDEXX-tests

Deskundig advies van onze Medical Consultants, erkende specialisten en pathologen. Geheel kosteloos.

Gemakkelijke en flexibele ophaaldienst

Samenwerking met de marktleider in diagnostische innovatie, ondersteuning en training
 

Contact

UITGELICHT


Nierziekte

Sneller ingrijpen voor een effectievere behandeling van nierziekte

SDMA, symmetrisch dimethylarginine, wordt in elke cel geproduceerd en afgegeven aan de lichaamscirculatie tijdens de eiwitafbraak. SDMA wordt uitgescheiden door de nieren, waardoor het een goede marker is voor de beoordeling van de nierfunctie. Het eerder vaststellen van nierziekte kan u en huisdiereigenaren helpen om de nierziekte van hun dieren effectiever te behandelen.

Parasitologie

Voor preventieve screening en het vaststellen van klinische ziekte

IDEXX biedt een volledig pakket van routinetests en exclusieve tests voor controle op parasieten. Onder andere de Lyme Quant C6-test voor het bepalen van een actieve Lyme-infectie, de beste tests met fecale flotatie door centrifugatie en nieuwe baanbrekende ELISA’s voor de detectie van fecale antigenen van haakworm, spoelworm en zweepworm.

Pathologie

Uw casussen worden zo uitgebreid mogelijk beoordeeld door ons team van pathologen en zij zijn altijd bereid telefonisch advies te geven.

IDEXX RealPCR-tests

Geavanceerde moleculaire diagnostische RealPCR-tests van IDEXX

Het IDEXX Laboratorium voor moleculaire diagnostiek biedt gemakkelijke en betaalbare toegang tot meer dan 50 testprofielen met realtime polymerasekettingreactie (polymerase chain reaction – PCR) en meer dan 150 individuele realtime PCR-tests, die u binnen 1-3 werkdagen een definitieve uitslag geven.

Pancreasfunctie

Bepaal snel en betrouwbaar de pancreasfunctie bij honden en katten

Stel een betrouwbare diagnose met de IDEXX-exclusieve Spec cPL-test voor honden en Spec fPL-test voor katten; de enige tests die de hoeveelheid pancreasspecifieke lipase in het bloed meten.

Hartfunctie

Cardiopet proBNP-test

Met de Cardiopet proBNP-test is een simpel bloedmonster alles wat u nodig hebt voor de kwantitatieve analyse van de hartfunctie van een hond of kat.

IDEXX Hematologie


Het IDEXX Laboratorium biedt het meest uitgebreide bloedbeeld dat beschikbaar is. Reticulocyten zijn automatisch inbegrepen bij ieder compleet bloedbeeld en premium bloedbeeld, en reticulocyten hemoglobine (RETIC-HGB) wordt binnenkort toegevoegd.
Lees verder


Ondersteuning

070 700 7033
Blijf op de hoogte van al onze evenementen en meer.