Sneltoetsen


Software en services

 

Maktleider in oplossingen voor verbetering van uw rentabiliteit en verlening van hoogwaardige zorg.

 


Praktijkmanagementsoftware

Animana

De meest veelzijdige praktijkmanagementsoftware

Contact | Verken

VetConnect PLUS

Gekoppelde oplossingen voor ondersteuning van je klinische besluitvorming

Meer informatie

IDEXX VetLab Station

Weergave van al uw diagnostische resultaten op één handige plaats

Verken

Verzamelen, vereenvoudigen en verbeteren

Verzamelen

Breng al uw belangrijke gegevens bijeen

Zit niet meer achter uitslagen, tabellen, facturen en vergoedingen aan. IDEXX kan oplossingen bieden om al uw praktijkactiviteiten te bundelen en organiseren om uw diergeneeskundige praktijk op orde te brengen. Niet meer achter je eigen staart aan rennen voor dat onvindbare item; raadpleeg uw software en u kunt het altijd en overal terugvinden.

Vereenvoudigen

Bekijk uw gegevens in indelingen die eenvoudig zijn te beoordelen

Hebt u er genoeg van om eindelijk de relevante gegevens te hebben waarnaar u de hele tijd zocht, om er vervolgens achter te komen dat het verband zoek is? Met IDEXX kunt u met een druk op de knop snel trends en de meest relevante onderdelen van uw praktijk bekijken. Van diagnostische trends en aanstaande afspraken tot uitstaande betalingen: met IDEXX is het allemaal een stuk eenvoudiger.

Verbeteren

Verbeter de gezondheid van uw patiënten en uw praktijk

Uw patiënten hebben u nodig en uw bedrijf ook. IDEXX kan u helpen bij de juiste diagnoses voor dieren en uw diergeneeskundige praktijk. Met onmiddellijke toegang tot uitslagen en snelle beoordeling van trendgrafieken kunt u sneller en duidelijkere diagnoses stellen. Elektronisch beheer van agenda's, voorraad en uitstaande saldo's voor patiënten betekent dat u zicht krijgt op de punten waaraan u het beste uw kostbare tijd kunt besteden om die te verbeteren. De marketinghulpmiddelen kunt u inzetten om u praktijk uit te breiden, met meer huisdieren die in uw praktijk hun toevlucht zoeken.

Ondersteuning