Sneltoetsen

Handleiding voor VetConnect PLUS

Kun je jouw wachtwoord niet vinden?

Vraag de VetConnect PLUS beheerder om de gegevens.

Heeft iedereen dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord?

Vraag de beheerder van VetConnect PLUS om eenvoudig nieuwe gebruikers toe te voegen. In deze video zie je hoe je dat doet.

Wil je de logingegevens van je teamleden opnieuw instellen?

In deze video zie je hoe je dat doet.

Let op: Als je dit wachtwoord deelt met anderen in je praktijk, dan wordt hun wachtwoord ook opnieuw ingesteld. Vergeet dus niet je teamleden hiervan op de hoogte te stellen.

Met het oog op de beveiliging raden we aan voor alle medewerkers een aparte gebruikersnaam en een uniek wachtwoord in te stellen.

Weet niemand in de praktijk wat het wachtwoord is, bel ons dan op 070 700 70 33

Algemene handleidingen

IDEXX VetConnect PLUS Online Services User Guide

Release Notes

IDEXX Learning Center

Ontdek VetConnect PLUS

Testen aanvragen met VetConnect PLUS

Uitslagen bekijken in VetConnect PLUS

Gebruik VetConnect PLUS om uitslagen met klanten te bespreken

Gebruik VetConnect PLUS op uw Android apparaat

Gebruik VetConnect PLUS op uw iPhone of iPad