IDEXX Laboratorium

Sick dog with head down on the exam table

Pancreasfunctie

Beoordeel snel en betrouwbaar de pancreasfunctie bij honden en katten

Pancreatitis is een moeilijke ziekte om te diagnosticeren omdat voorgeschiedenis, lichamelijk onderzoek en standaard laboratoriumuitslagen vaak niet-specifiek zijn.

De Spec cPL-test voor honden en de Spec fPL-test voor katten bepalen het gehalte van pancreasspecifieke lipase in het bloed om u te helpen een betrouwbare diagnose te stellen.

Contact

Uitgelichte tests


Spec cPL-test

Honden

Caniene pancreatitis is een mogelijk fatale ziekte die moeilijk te diagnosticeren is. De verschijnselen zijn algemeen voorkomend en niet-specifiek, zoals braken, anorexia en buikpijn. De Spec cPL-test is een revolutionaire test waarmee u snel en betrouwbaar de pancreasfunctie bij honden kunt testen.

Spec fPL-test

Katten

Elke kat die naar uw praktijk komt met vage klachten kan pancreatitis hebben. Omdat voorgeschiedenis, lichamelijk onderzoek en standaard laboratoriumuitslagen vaak niet-specifiek zijn, wordt pancreatitis vaak gemist bij katten. De Spec fPL-test is een simpele bloedtest die de hoeveelheid pancreasspecifieke lipase in het bloed bepaalt en informatie geeft over de pancreasfunctie van de kat.

Ondersteuning

070 700 7033

Testaanbod

Blader door het testaanbod om een uitgebreide lijst van aanbiedingen van IDEXX Laboratorium te bekijken.