Sneltoetsen


Minimum DataBase

Optimaliseer de werkstroom van uw minimale database

Beschik in minder dan 10 minuten over het volledige beeld bij uw symptomatische patiënt

IDEXX maakt het gemakkelijk om de minimale database tijdens het bezoek van de symptomatische patiënt in uw praktijk uit te voeren. U kunt de minimale database in minder dan 10 minuten uitvoeren en dat kan gelijktijdig met de anamnese en het lichamelijk onderzoek van de patiënt worden gedaan.

 Doordat u al tijdens hetzelfde bezoek van de patiënt over de uitslagen ter beoordeling beschikt, kunt u huisdierbezitters daarbij betrekken door hen een patiëntverslag te geven en dit aan hen uit te leggen, zodat ze het gevoel hebben volledig geïnformeerd te zijn. U kunt ook meteen vervolgstappen met de huisdierbezitters bespreken en met de behandeling beginnen. Op deze manier krijgen patiënten de meest efficiënte en effectieve behandeling voor hun gezondheidsprobleem.

Stroomlijn uw uitvoering van de testen van de minimale database voor uitslagen binnen een optimale tijd

 

  1. Start uw aanvraag vanuit uw praktijkmanagementsoftware

  2. Voer een klinische chemie volledig + een elektrolyten volledig uit met de IDEXX Catalyst One

  3. Voer een volledig bloedbeeld uit op uw IDEXX ProCyte Dx of IDEXX LaserCyte Dx

  4. Verricht alle 3 de onderdelen van een volledig urineonderzoek:

  5. Neem de informatie over uw patiënt in het geïntegreerde rapport door, deel de uitslagen met uw cliënt en collega's met IDEXX VetConnect PLUS.

 

Gekoppelde systemen in uw praktijk

Alle IDEXX-analysatoren voor in de diergeneeskundige praktijk kunnen worden aangesloten op: 
 
  • Het IDEXX VetLab-station met het gebruiksvriendelijke touchscreen waarop geïntegreerde uitslagen in één rapport kunnen worden weergegeven, dat altijd en overal kan worden gedeeld (papier/laptop/tablet/mobiel apparaat)
  • VetConnect PLUS, met online weergave van uw uitslagen op één scherm binnen een overzicht met toegang tot alle informatie over de patiënt, waaronder diagnostische gegevens die in uw praktijk zijn verkregen en gegevens van IDEXX Laboratorium, zodat gegevens gemakkelijker kunnen worden vergeleken en trends beter kunnen worden vastgesteld
  • De meeste praktijkmanagement softwaresystemen

Oplossingen voor de minimale database

Veeg om onze gerenommeerde software en apparatuur te bekijken.