Sneltoetsen


IDEXX SmartService-oplossingen

Proactieve service en ondersteuning voor de diagnostische instrumenten in uw diergeneeskundige praktijk

Breng minder tijd door aan de telefoon en meer tijd met uw patiënten.

Verhoog de productieve tijd van uw instrumenten met snellere probleemoplossing.

Zorg ervoor dat u uw voordeel doet met de meest geavanceerde functies en mogelijkheden via automatische softwareupdates op geselecteerde IDEXX-instrumenten voor de diergeneeskundige praktijk.*

 


Demonstratie

IDEXX SmartService-oplossingen: hoe het werkt

Kom alles te weten over IDEXX SmartService-oplossingen. De videofragmenten laten u zien hoe u de productiviteit en rentabiliteit van uw praktijk kunt verbeteren.

 

Zorg voor een koppeling

Systeemvereisten

Bij IDEXX SmartService-oplossingen wordt voor de klantenservice en klantenondersteuning gebruik gemaakt van het internet.

Wat hebt u nodig?

Het laboratoriuminformatie managementsysteem van het IDEXX VetLab-station met:

  • Een snelle internetverbinding
  • Een kit om IDEXX SmartService-oplossingen te activeren en een door IDEXX geleverde router

Wij zijn er om u te helpen, dat wil zeggen zolang als uw IDEXX VetLab-station aan staat en met het internet is verbonden.

Uw verbinding voor IDEXX SmartService-oplossingen wordt beschermd met beveiligingsfuncties die voldoen aan dezelfde relevante technische normen als de beveiligingsfuncties die worden gebruikt door medische, financiële en overheidsorganisaties.

Installatie

Het laboratorium in uw praktijk moet toegang tot het internet hebben voordat we IDEXX SmartService-oplossingen kunnen installeren en activeren. We kunnen het installatieproces voor u vergemakkelijken.

De Connectivity Group is een wereldwijd netwerk van geschoolde, ervaren deskundigen die bekabelingen voor netwerken uitdenken en aanbrengen. Deze deskundigen configureren uw bestaande internetverbinding, waar ook ter wereld, zodat die werkt met IDEXX SmartService-oplossingen.

De deskundigen van Connectivity Group doen tijdens hun bezoek het volgende:

  1. Ze zorgen voor internettoegang voor uw IDEXX VetLab-station door vakkundig op een geschikte plaats een toegangspunt voor het internet en geschikte kabels aan te brengen.
  2. Ze configureren uw IDEXX-netwerkapparatuur.
  3. Ze activeren IDEXX SmartService-oplossingen.

Als u van deze service gebruik zou willen maken, bel ons dan vandaag nog op nummer +1-800-248-2483 om aan de slag te gaan. We coördineren de installatie bij u met de Connectivity Group en zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk van de voordelen van IDEXX SmartService-oplossingen kunt gaan profiteren.


Verwijzing

*Software-upgrades gelden momenteel voor de Catalyst Dx-analysator voor klinische chemie, de ProCyte Dx-analysator voor hematologie, de LaserCyte Dx-analysator voor hematologie, de LaserCyte-analysator voor hematologie, de SNAPshot Dx-analysator en het IDEXX VetLab-station.