Sneltoetsen


IDEXX in-huis analyzers

Veterinaire technologie is slim genoeg om bij te blijven met jouw praktijk

Hoe zou het zijn om proactieve technologie achter de schermen te hebben, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt in jouw praktijk? Problemen met jouw in-huis analyzer worden opgelost met software-updates die worden geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn. Van patiëntgegevens en afbeeldingen wordt automatisch een back-up gemaakt in de cloud, zodat ze niet verloren gaan. Kalibratie van slides en robotaanpassingen gebeuren achter de schermen. Met deze technologie heb je meer rust en hoef je je geen zorgen te maken over het oplossen van problemen of het bijhouden van de nieuwste technologie.

De technologie ontwikkelt zich met jou mee, zodat je jezelf volledig kunt richten op het allerbelangrijkste: jouw patiënten en jouw klanten.

Veterinary technician holding brown dog with a ProCyte One analyzer on the shelf.

Hier is het goede nieuws: deze technologie bestaat. IDEXX SmartService Solutions is deze proactieve technologie die jou al deze voordelen biedt en nog veel meer.

Laten we naar een aantal voorbeelden kijken hoe IDEXX SmartService™ Solutions jouw werk in

Technologie die voortdurend in ontwikkeling is, zodat jij meer patiënten kunt helpen

Het leven in dierenartspraktijken gaat snel. Om ervoor te zorgen dat jouw praktijk bij kan blijven, moeten jouw in-huis analyzers zich blijven ontwikkelen.

IDEXX SmartService Solutions is de technologie van IDEXX die op afstand de software bijwerkt van onze Catalyst One Klinische Chemie Analyzer, ProCyte One Hematologie Analyzer, ProCyte Dx Hematologie Analyzer en SediVue Dx Urinesediment Analyzer. Je hoeft alleen maar op “accepteren” te klikken voor de update en de analyzer opnieuw op te starten indien nodig. Dat is alles. Er is heel weinig onderbreking bij het inzetten van monsters, wat weer kostbare tijdwinst oplevert. En je hoeft niet opnieuw een analyzer aan te schaffen, iedere keer dat er een uitbreiding is.

Bovendien wordt met IDEXX SmartService Solutions een back-up gemaakt in de cloud van alle patiëntgegevens en uitslagen. Dit wordt gebruikt om de technologie continu te verbeteren.

Dankzij IDEXX SmartService Solutions voor de ProCyte One en ProCyte Dx analyzers kunnen onze klantenservice en medical consultants van afstand meekijken naar de uitslagen en dot plots (de visuele weergave van een bloedbeeld), zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij de interpretatie van uitslagen of bij het oplossen van problemen.

Minder onderbrekingen tijdens je werk, zodat je jezelf op patiënten kunt richten

Als je een drukke praktijk hebt, betekent dit dat jouw praktijk goed draait en dat is een goed teken! Maar als je veel patiënten ziet wil je niet gestoord worden door technische problemen die soms opduiken. IDEXX SmartService Solutions lost deze problemen voor je op, nog voordat je er ook maar weet van hebt. Hoe?

We gebruiken cloud-gebaseerde automatisering om de prestaties en de kalibratie te beoordelen en indien nodig te optimaliseren. We gebruiken de kwaliteitscontrole-gegevens van duizenden in-huis analyzers in dierenartspraktijken verspreid over de hele wereld. Deze gegevens gebruiken we om de prestaties van analyzers onderling te vergelijken. Als het nodig is kunnen we op afstand problemen oplossen. Soms is het zelfs al gecorrigeerd voordat er problemen optreden. Dit geeft jou en je team de gelegenheid om je te richten op belangrijkere zaken in de praktijk.

Kwaliteitscontrole uitvoeren, zodat jij het niet hoeft te doen

Het beste is om regelmatig kwaliteitscontrole uit te voeren, om er zeker van te zijn dat de analyzer goed werkt en om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurige resultaten geeft. IDEXX SmartService Solutions voor de ProCyte One analyzer speelt een belangrijke rol bij het automatiseren van kwaliteitscontrole, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Met IDEXX SmartService Solutions voor jouw IDEXX analyzers heb je in ieder geval een zorg minder. En je kunt volledig richten op het geven van de beste zorg aan jouw patiënten.

Lees hoe de technologische ontwikkeling van voordeel kan zijn voor uw praktijk

veterinarian talking to technician with corgi on exam table.

Kunstmatige intelligentie maakt het werk in jouw praktijk efficiënter en leidt tot superieure nauwkeurigheid

In 2021 zal vrijwel iedereen profiteren van kunstmatige intelligentie. Dat geldt ook voor de diergeneeskunde. Lees het hele artikel.

man holding orange and white cat.

Ingebouwde camera’s verhogen de efficiëntie in jouw praktijk

Bij afbeeldingen en camera’s binnen de diergeneeskunde denk je waarschijnlijk meteen aan diagnostische beeldvorming en chirurgie. .

Lees meer over een specifieke analyzer. Een vertegenwoordiger staat van begin tot eind voor u klaar.