SNAP RT-test voor hartwormen

Bewezen gevoeligheid, ook bij infecties met een lage wormlast1

Jaarlijks testen op hartworm maakt integraal deel uit van een effectieve preventie, zoals aanbevolen door de American Heartworm Society en de Companion Animal Parasite Council.

SNAP-testen bieden technologie van referentielaboratoriumkwaliteit.

Activeer SNAP-testen automatisch om tijd te besparen en om de werkstroom te verbeteren met de SNAP Pro-analysator.

Nu bestellen


Ziekte

Screen op hartworminfecties en vind deze zelfs bij patiënten met een lage hartwormlast

Hartwormen

De hartwormziekte is bij honden in alle 50 van de Verenigde Staten gevonden. Hoewel hartworm kan worden behandeld en voorkomen, is het een ernstige en dodelijke ziekte waarbij in een vroeg stadium niet altijd klinische symptomen te zien zijn. Screen jaarlijks om ook patiënten met een lage wormbelasting sneller en vaker te vinden en begin met de behandeling wanneer deze het beste resultaat geeft.

Nauwkeurigheid

Hoe met één SNAP alles kan veranderen

Bekijk hoe met SNAP-technologie onovertroffen diagnostische nauwkeurigheid wordt bereikt – en zie wat u mogelijk op het spel zet als u een test uitvoert zonder deze technologie.

 

Ondersteuning

070 700 7033

Testhulpmiddelen en informatiebronnen

Toegang tot de bijsluiter, nauwkeurigheidsgegevens, voorbereiding van monsters, informatie over de interpretatie van uitslagen van de SNAP RT-test voor hartwormen, en meer.

Bekijk welke ziekten er in uw omgeving zijn aangetoond..

Testen en benodigdheden bestellen

Meer informatie over rechtstreeks bestellen bij IDEXX en bestel vandaag nog uw testen en benodigdheden voor uw diergeneeskundige praktijk.

Referentie

  1. Atkins CE. Comparison of results of three commercial heartworm antigen test kits in dogs with low heartworm burdens. JAVMA. 2003;222(9):1221-1223.