Sneltoetsen


IDEXX Laboratorium
DISCOVER MORE

Biopsy image taken through a microscope

IDEXX Pathologie

Krijg toegang tot het grootste netwerk van veterinaire pathologen ter wereld.

Profiteer van de expertise van onze klinisch pathologen en patholoog-anatomen op het gebied van vele diersoorten en orgaansystemen.

Ontvang razendsnel uitgebreide uitslagen dankzij de geavanceerde technologie van het IDEXX Laboratorium, die de individuele expertise van de patholoog aanvult en samenwerking mogelijk maakt tussen pathologen van IDEXX over de hele wereld.
 

Neem contact op

Testaanbod


Cytologie

Ons team van klinisch pathologen voorziet u binnen korte tijd van nauwkeurige cytologie-uitslagen, zodat u snel en met zekerheid een diagnose kunt stellen.

Histologie

Onze patholoog-anatomen voorzien u van uitgebreide biopsie-uitslagen, zodat u snel en met zekerheid een diagnose en behandelplan kunt opstellen.

Speciale testen

We bieden uitgebreide pathologische diensten aan, inclusief immunohistochemie, speciale kleuringen, analyse van cerebrospinale vloeistof, beenmergcytologie en nog veel meer.

IDEXX VetConnect PLUS

IDEXX VetConnect PLUS geeft u toegang tot cytologie- en histologie-uitslagen van het IDEXX Laboratorium, IDEXX in-huis analyzers en SNAP-testen, samen in één overzicht.

  • Neem snelle beslissingen die ten goede komen van de gezondheid van uw patiënt en de bezorgdheid van de eigenaar.
  • Bekijk in-huis uitslagen naast uitslagen van het IDEXX Laboratorium en zoek eerdere uitslagen tot 10 jaar terug.
  • Bekijk trendgrafieken van patiënten, zodat u snel afwijkingen ontdekt bij een individueel dier.

De mobiele app van IDEXX VetConnect PLUS geeft automatisch een melding wanneer nieuwe uitslagen beschikbaar zijn, zodat u snel actie kunt ondernemen. Download de mobiele app van VetConnect PLUS voor iPhone of Android.