IDEXX Laboratorium

Biopsy image taken through a microscope

IDEXX Pathologie

Krijg toegang tot het grootste netwerk van veterinaire pathologen wereldwijd.

Doe uw voordeel met de expertise van onze klinisch pathologen en patholoog-anatomen op het gebied van vele diersoorten en orgaansystemen.

Ontvang razendsnel de meest uitgebreide uitslagen dankzij de geavanceerde technologie van het IDEXX Laboratorium, die de individuele expertise van de patholoog aanvult en samenwerking mogelijk maakt tussen veterinaire pathologen van IDEXX over de hele wereld.
 

Contact

Uitgelichte testen


IDEXX Cytologie

Het team van deskundige klinisch pathologen voorziet u binnen een korte tijd van nauwkeurige cytologie-uitslagen, zodat u snel en met zekerheid een diagnose kunt stellen.

IDEXX Histologie

Het team van deskundige patholoog-anatomen voorziet u binnen een korte tijd van nauwkeurige biopsie-uitslagen, zodat u snel en met zekerheid een diagnose en behandelplan kunt opstellen.

Speciale testen

IDEXX biedt uitgebreide klinisch-pathologische diensten aan, inclusief immunohistochemie, speciale kleuringen, analyse van cerebrospinale vloeistof (CSF), beenmergcytologie en nog veel meer.

IDEXX VetConnect PLUS

IDEXX VetConnect PLUS geeft u toegang tot resultaten van het IDEXX Laboratorium, IDEXX in-huis analyzers en SNAP testen, samen in één overzicht.

  • Neem direct beslissingen zodat u snel kunt inspelen op de gezondheid van het dier en de zorgen van uw klant.
  • Bekijk gemakkelijk in-huis resultaten samen met de resultaten van het IDEXX Laboratorium en kijk historische gegevens tot 10 jaar terug.
  • Bekijk historische grafieken van patiënten, zodat u snel afwijkingen ontdekt voor een individueel dier.

De mobiele app van IDEXX VetConnect PLUS, ondersteund door zowel iPhones als Android-toestellen, meldt u onmiddellijk wanneer de patiëntresultaten beschikbaar zijn, zodat u de voorgeschiedenis, laboratoriumuitslagen, trendgrafieken, etc. kunt inzien en snel kunt reageren. Download de mobiele app van VetConnect PLUS voor iPhone- of Android-toestellen.