IDEXX Laboratorium
ONTDEK MEER

Jeuk bij huisdieren

Een uitgebreide benadering van jeuk bij dieren

Diverse tools voor het stellen van een diagnose bij dieren met jeuk

Regiospecifieke routinetests voor het bepalen van de formulering van immunotherapie

Immunotherapie in subcutane toedieningsvorm

Gratis het team van experts raadplegen, waaronder dermatoloog Dr. Yvette Schlotter (Dipl. ECVD).
 

 

Uitgelichte tests


ELISA voor Sarcoptes-antistoffen

ELISA voor Sarcoptes-antistoffen helpt bij het vaststellen dan wel uitsluiten van schurftmijt bij honden met klinische verschijnselen. De diagnose wordt nu gesteld naar aanleiding van krabben van het dier, maar kan meestal pas worden bevestigd als er respons op de behandeling is.

RealPCR-testprofiel voor ringworm

Met het RealPCR-testprofiel voor ringworm hebt u sneller een nauwkeurige uitslag dan met een DTM-plaatje (dermatofyten-testmedium). De uitslag van deze test is na 1-3 werkdagen bekend.

Aller-g-detect Allergen Preliminary-testprofiel

Aller-g-detect Allergen Preliminary-testprofiel is een goedkope serumtest die allergeenspecifieke antistoffen detecteert tegen vier vaak voorkomende allergeengroepen: mijten/schimmels, grassen, onkruid en bomen. U kunt deze test gebruiken om te bepalen of een dier een goede kandidaat is voor immunotherapie via IDEXX.

Allergeen-testprofiel (standaard regionaal, insecten, voedsel, boerderij & stal)

Acht regiospecifieke tests zorgen ervoor dat u alleen test op de meest relevante allergenen in uw regio en niet op allergenen die er niet voorkomen. Maak gebruik van We bieden ook allergenentests aan voor insecten, boerderij & stal, voedsel en .

Immunotherapie

Allergeenspecifieke immunotherapie (ASIT) is de enige beschikbare behandeling die het langetermijnverloop van een atopische ziekte bij uw patiënten kan veranderen. IDEXX biedt subcutane immunotherapie aan, leverbaar binnen 1 week en voorzien van voorschriften die zijn samengesteld door GREER Pharmacy.
 

Klantenservice

070 700 7033

Testaanbod laboratoria

Blader door het online testaanbod van de laboratoria om een uitgebreide lijst van aanbiedingen van IDEXX-Laboratorium te bekijken.


Testen m.b.v. PCR is een service die wordt uitgevoerd conform een overeenkomst met Roche Molecular Systems, Inc.