Coronavirus (COVID-19)

13 maart 2020

Geachte klant,

Aangezien de overheid strikte maatregelen heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft IDEXX deze pagina aangevuld met relevante informatie en richtlijnen.

Wij zijn hier om u op alle mogelijke manieren te helpen. Hoewel de situatie zeer dynamisch is, zijn wij vastberaden om u de producten, diensten en ondersteuning te bieden die u van ons gewend bent. Wij zijn over het algemeen goed gepositioneerd om u van de noodzakelijke benodigdheden en diensten te voorzien:  

  • U kunt testen op uw IDEXX in-huis analyzers en SNAP-testen gewoon blijven uitvoeren, vooral voor spoedpatiënten. Wij raden u aan om 4 tot 6 weken aan verbruiksartikelen op voorraad te houden in geval van transportvertragingen.
  • Met een wereldwijd netwerk van meer dan 80 laboratoria blijft IDEXX uw patiëntmonsters ontvangen en verwerken via ons netwerk van IDEXX laboratoria.

Houd er rekening mee dat transportvertragingen als gevolg van maatregelen van nationale, regionale en lokale overheden kunnen leiden tot vertragingen in de doorlooptijden bij het IDEXX Laboratorium, alsmede in de verzending van benodigdheden naar u toe. Tot op heden zijn wij niet op de hoogte van algehele transportvertragingen. Wij zullen er alles aan doen om u op de hoogte te houden als dit zich voordoet.

Om de gezondheid en veiligheid van u, uw klanten en onze medewerkers te waarborgen, zal IDEXX tijdens de quarantaineperiode de richtlijnen van de lokale overheid en gezondheidsautoriteiten met betrekking tot reizen en persoonlijke ontmoetingen volgen. Zolang de overheid het reizen binnen het land om zakelijke redenen heeft goedgekeurd, blijven wij beschikbaar om u te bezoeken. Wij respecteren ook uw eventuele voorkeur voor een ontmoeting op afstand en zullen ons hieraan houden.

Met vriendelijke groeten,

George Fennell